vezi mai mult

Sărbătoarea Fagului ediția a IX
23.07.2021     
 
Rezervația Natuarlă ”Plaiul Fagului” împlinește 29 ani de la fondare
12.03.2021     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Deschiderea Punctului Demonstrativ Apicol
11
11.2019
Deschiderea Punctului Demonstrativ Apicol
   
 

Pe  data de 08 noiembrie 2019 în cadrul Rezervației Naturale ,,Plaiul Fagului" a avut loc deschiderea ,,Punctului Demonstrativ Apicol" care este parte componentă a ,,Centrului de Informare și Educație Ecologică" susținut cu ajutorul partenerilor din Polonia. La deschidere au participat Ministerul de Externe a Republicii Polone, reprezentanții Ambasadei din Polonia, Președintele Fundației Pădurii Romincka dom. Jaromir Krajewski, directorul general al Agenției ”Moldsilva”  dom. V. Caisîn, Președintele Raionuluui Ungheni A.Ciuvaga, președintele ANTREC Moldova doam. S. Lazăr.
Aducem sincere mulțumiri partenerilor din Polonia pentru eforturile depuse a celor patru proiecte implimentate pe parcursul acestor ani, care au contribuit la creșterea atractivității turistice din cadrul rezervației. Toate aceste succese sunt datorită frumoasei colaborări cu Fundația Pădurii Romincka și Ministerului de Externe a Republicii Polone.
Mulțumim Consiliului Raional Ungheni care a susținut realizarea mai multor activități de formare și promovare, mai nou și consolidarea rețelei într-un Cluster Turistic din care face parte și Rezervația Naturală ,,Plaiul Fagului".