vezi mai mult

Rezervația Naturală ”Plaiul Fagului” împlinește 32 ani
12.03.2024     
 
GENERAȚIA PĂDURII
13.11.2023     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Cu privire la marcarea Zilei Internaționale a Pădurilor – 21 martie, ediția XIII ”Pădurea și Inovația”
25
03.2024
Cu privire la marcarea Zilei Internaționale a Pădurilor – 21 martie, ediția XIII ”Pădurea și Inovația”
   
 

În ziua de 21 martie la Rezervația Naturală "Plaiul Fagului", a avut loc ședința cu genericul "Pădurea și inovația: soluții pentru dezvoltarea fondului forestier" și un atelier practic de plantare a puieților de stejar și fag, cu rădăcina protejată, în sectoare experimentale.

Colaboratorii secției  știință din cadrul Rezervației, au prezentat starea actuală și fito sanitară a pădurii, florei și faunei, alte aspecte importante din acest domeniu din cadrul Rezervației Naturale ”Plaiul Fagului”.

Colaboratorii din cadrul Institutului de Cercetări și Amenajări Silvice, colaboratorii serviciului forestier din SUA, au venit cu  prezentări cu genericul: ”Tehnologiilor avansate în gesionarea pădurilor”.

Rezervația Naturală "Plaiul Fagului" lansează un apel către întreaga societate pentru implicare în Campania de plantare și realizarea activităților practice și benefice pentru fondul forestier atât în perioada evenimentului "Luna pădurii", dar și în orice timp cât ne pasă de calitatea mediului și a pădurilor noastre.